Assistentes

Even voorstellen!

 

Wij zijn de assistentes van De Vallei. Een gezellig duo! Op deze pagina stellen we onszelf persoonlijk aan je voor.

 

Onze assistentes zijn onmisbaar! Ze nemen ons ontzettend veel werk uit handen waardoor wij ons kunnen richten op jullie tijdens het spreekuur, de kraambedbezoekjes en je bevalling. Ze plannen jullie afspraken, leggen formulieren klaar voor het spreekuur, houden de voorraad op peil, zorgen voor gevulde printers, etc, etc… Wat zouden we zonder ze moeten!

 

In deze bijzondere periode in jullie leven hopen we jullie bij te staan met raad en daad. We doen dit werk omdat we het geweldig vinden! Niets mooiers dan geboortezorg!

Margreet van Wolfswinkel

Praktijkassistente

Mijn naam is Margreet van Wolfswinkel. Getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Sinds mei 2011 werk ik in deze praktijk als assistente met ontzettend veel plezier! Hiervoor heb ik een aantal jaar in de kraamzorg gewerkt.
Aanvankelijk ben ik bij de Vallei gestart met een klein aantal uren, maar dat is al snel uitgebreid. Inmiddels werk ik samen met mijn collega Marije en werken we 4 dagen per week in de praktijk. De ene week werk ik op maandag, woensdag en donderdag, de andere week op maandag en woensdag.
Het persoonlijke contact met aanstaande ouders in deze bijzondere fase van hun leven , het afwisselende werk en de fijne collega’s maken voor mij dit werk erg waardevol. Ik hoop dat ik dit werk nog heel lang mag doen en jullie een warm welkom mag geven in onze praktijk!
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Marije Veenvliet

praktijkassistente

Vanaf mei 2015 werk ik als praktijkassistente in deze verloskundigenpraktijk. Op dinsdag werk ik in Scherpenzeel en om de donderdag in Woudenberg. Elke dag doe ik mijn werk met heel veel plezier en enthousiasme. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen, ik geniet ervan de zorg voor mijn kinderen te combineren met deze leuke baan. Het is zo mooi om een buik te zien groeien en van de zijlijn mee te mogen kijken met jullie zwangerschap. Na mijn opleiding als verpleegkundige heeft alles rondom zwangerschap en geboorte mijn hart gehouden. Als praktijkassistente kunnen jullie mij tegenkomen aan de balie voor het maken van een afspraak, aan de telefoon of via de email. Ik zie uit naar een fijne samenwerking!