Team Woudenberg

Even voorstellen!

 

Wij zijn Team Woudenberg. Een team van 2 enthousiaste verloskundigen! Op deze pagina stellen we onszelf persoonlijk aan je voor.

Momenteel werkt Assia als waarneemster voor beide teams

 

Team Woudenberg verzorgt de dorpen Woudenberg, Maarsbergen, Maarn en het buitengebied.

 

In deze bijzondere periode in jullie leven hopen we jullie bij te staan met raad en daad. We doen dit werk omdat we het geweldig vinden! Niets mooiers dan geboortezorg!

Miriam van der Weijden

verloskundige en echoscopiste

In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Ik heb een tijdje in verschillende praktijken waargenomen en sinds 2005 ben ik hier in Scherpenzeel, Woudenberg en prachtige omgeving werkzaam. Het is erg leuk om samen met mijn collega’s deze praktijk te runnen. Waar ik van geniet is de veelzijdigheid van mijn beroep; het ene moment sta je de baby die gisteren geboren is te bewonderen, het andere moment wordt je weggeroepen voor een bevalling, direct erna heb je een vergadering met de gynaecologen en soms nog een paar uurtjes spreekuur. Je dag is altijd anders! Het is fantastisch om jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode in jullie leven. Ik geniet ervan om jullie te leren kennen en te kijken hoe we samen jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.

Verloskundige ben je omdat je het geweldig vindt, het is een manier van leven!

Anne-Marieke Honigh

Verloskundige

Vanaf april 2016 werk ik als verloskundige bij de Vallei, in team Woudenberg, daarom stel ik mij graag aan jullie voor: Mijn naam is Anne-Marieke Honigh, ik ben getrouwd met Benjamin en samen hebben wij een dochtertje, Noortje. In 2014 ben ik in afgestudeerd als verloskundige. Verloskundige zijn vind ik het mooiste vak dat er bestaat, omdat ik jullie mag begeleiden tijdens een hele bijzondere periode in jullie leven. Daarbij vind ik het uitdagend dat geen dag hetzelfde is en je vooraf nooit weet hoe je dag gaat lopen. Ik hoop dat jullie mogen ervaren dat er tijd en aandacht voor jullie is, dat er naar jullie geluisterd wordt en dat jullie je vrij voelen om te komen met vragen. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten op het spreekuur, bij de bevalling of in het kraambed.

Assia El Fakiri

Verloskundige

Ik ben Assia El Fakiri, geboren en getogen in Eindhoven.
Sinds september 2017 werk ik met heel veel plezier als verloskundige hier in de praktijk.
Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt en besloten het zuiden achter me te laten en in deze ontzettend leuke praktijk werkzaam te blijven.
Ik blijf werken voor zowel Team Woudenberg als Team Scherpenzeel. Ik kijk ernaar uit om degenen die ik nog niet eerder gezien heb te ontmoeten en jullie allen te begeleiden en bij te staan in deze bijzondere periode.