Aanmelden

Wanneer kan je je bij ons aanmelden?

 

Je kunt je aanmelden zodra je een positieve zwangerschapstest hebt!

 

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je al bij ons aanmelden! Natuurlijk mag je er ook nog even mee wachten, maar wacht niet veel langer dan 6-7 weken omdat we je dan nog een beetje keuze kunnen geven in mogelijkheden voor de afspraken voor de intake en de echo. Via bereken de datum kun je uitrekenen hoever je zwanger bent en wanneer je uitgerekend bent.

Je kunt je aanmelden via contact of door ons even te bellen op 033-2778970. Handig om bij de hand te hebben voor het aanmelden zijn je verzekeringsgegevens en burgerservicenummer, adresgegevens en telefoonnummers en de datum van de eerste dag van je laatste menstruatie.

Als je al wat zorginhoudelijke vragen hebt of dingen waar je je wat zorgen over maakt zoals “ik heb wat bloedverlies” of “ik heb buikpijn” bijvoorbeeld, meldt je dan gerust aan via het contactformulier, maar bel ons gelijk even op het nummer van het team waarbij je ingedeeld wordt; voor Scherpenzeel, Renswoude en Overberg bel 06-5364 0979 en voor Woudenberg, Maarsbergen en Maarn bel 06-4854 3036. De assistentes kunnen dan een afspraak met je maken en wij kunnen je hopelijk vast geruststellen of kijken of er meer aan de hand is.

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies