Cursussen na de bevalling

fitness na de bevalling, babymassage

Genoeg te doen als je bevallen bent!

 

Of je nu iets leuks wilt doen of net dat extra steuntje in de rug kan gebruiken. Er is van alles te doen en te volgen.

 

Massage en of coaching na de bevalling

Massage na je bevalling en coaching door Reintje van der Cingel in Maarn. Reintje is massagetherapeut en psycholoog met aanvullende specialisatie in pre- en perinatale psychologie. Haar hart ligt bij het masseren en begeleiden van zwangeren en jonge gezinnen en heeft inmiddels 20 jaar ervaring.

Je lichaam heeft door de zwangerschap en bevalling een flinke extra inspanning geleverd. Massage na de bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller herstelt. Je tilt en draagt je kindje nu veel. Postnatale massage richt zich op de spieren die extra belast worden. Bij Postnatale massage gaat het ook even helemaal om jouw rust en ontspanning in deze intensieve periode van zorgen.

Moeder worden is een grote verandering in je leven. Terwijl je aan het herstellen bent van zwangerschap en bevalling, ben je ook 24 uur per dag verantwoordelijk voor het welzijn van je baby. Dat kan je tijdelijk uit balans brengen. Met een aantal gesprekken en massage bied ik jou een steuntje in de rug om een nieuwe balans te vinden in je leven. www.zwangerschap-massage.nl

Moeders informeren moeder

Samen met een collega moeder bespreek je alledaagse dingen en deel je ervaringen uit. De organisatie ligt in handen van het CJG en bestaat uit vrijwilligers, er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk op www.moedersinformerenmoeders.nl voor informatie of aanmelden.

Bevallen en fit

Bij de fysiotherapiepraktijken in Scherpenzeel en Woudenberg kun je terecht voor fitness tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Opgeven kan bij www.ttcs.nl en www.fysiotherapie-woudenberg.nl.

Leefstijlcoach voor (te) drukke moeders

Ben je alleen maar druk? Misschien heb je behoefte aan coaching waarbij alle onderdelen voor jouw mentale & fysieke gezondheid de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je kan hiervoor terecht BijLau.
“Krijg meer rust in je hoofd, voel je weer energiek en geniet weer volop van het leven én het moederschap!”

EHBO Cursus voor baby’s en kinderen

Cursus voor ouders en aanstaande ouders, gecertificeerd door het Rode Kruis. Aanmelden kan via de site.

 

 

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies