Praktijk

Op deze pagina vind je algemene informatie over de praktijk, hoe we werken en wie we zijn.

Verloskundigenpraktijk De Vallei

 

Wij zijn een praktijk, een onderneming, een bedrijf, maar vooral een groep enthousiaste, betrokken dames die allemaal één ding gemeen hebben; Geboortezorg vinden ze fantastisch!!

 

Verloskundigenpraktijk De Vallei is een maatschap van Patricia Bult en Miriam van der Weijden. In 1997 heeft Patricia de praktijk opgericht en in 2005 is Miriam de praktijk komen versterken, als gauw vormden ze samen een maatschap. In al die jaren heeft de praktijk zich ontwikkeld tot een moderne praktijk die met z’n tijd meegaat, kijkt naar wat de klant wenst en nodig heeft en naast verloskundige zorg een aantal extra’s biedt. Samen hebben ze 3 assistentes en 3 verloskundigen in dienst. Op deze manier is het werken voor iedereen, zowel als verloskundige en assistente, goed te combineren met het privéleven.

De praktijk heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld door niet alleen te kijken naar wat er gebeurt in de geboortezorg in het algemeen en in de regio, maar ook door te kijken wat de klant, jullie dus, wensen. D.m.v. cliëntenpanels bijvoorbeeld krijgt de klant een stem en mag meedenken over de organisatie van de praktijk. In 2014 is n.a.v. zo’n cliëntenpanel bijvoorbeeld het roer drastisch omgegooid en is De Vallei in 2 teams gaan werken. Daarnaast krijgen de klanten ook al jaren de mogelijkheid om d.m.v. o.a. een enquête aan te geven waar er nog dingen gemist worden en of de zorg naar tevredenheid is verlopen.

Op deze manier blijft verloskundigenpraktijk De Vallei in ontwikkeling.

Lees op de volgende pagina’s meer over wie we zijn, wat onze visie is, wat we bieden en nog meer.

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies