Spreekuurlokaties

Kom binnen!

Onze locaties:

 

Onze cliënten wonen verspreid over verschillende dorpen. Om jullie tegemoet te komen houden we daarom spreekuur op 4 verschillende locaties. Zo komt de verloskundige naar jullie toe! We hebben twee locaties per team. Hieronder meer daarover.

Per team hebben we één hoofdlocatie, dit zijn Scherpenzeel en Woudenberg. Daarnaast houden we spreekuur in Renswoude en Maarn. Deze locaties zijn niet van onszelf en delen we met andere disciplines.

Wat betreft zorg zijn we op alle plekken voorzien van alles wat we nodig hebben om jullie te kunnen begeleiden. Voor wat betreft de echo’s; deze maken we enkel in Scherpenzeel.

De spreekuren worden redelijk ver van te voren ingepland en zijn in principe onderdeel van een vast rooster. Toch komt het regelmatig voor dat er geschoven wordt met de spreekuren aangezien wij ook bijscholingen, vergaderingen en bijeenkomsten hebben. Het is dus goed mogelijk dat je op een heel andere dag of tijd terecht kunt. Je hoort dit vanzelf als je een afspraak met ons maakt.

Soms is er ook spreekuur tijdens de dienst. Dit betekent dat de verloskundige die oproepbaar is voor o.a. bevallingen, in die dienst spreekuur doet. Als je een afspraak hebt op een van deze spreekuren, zullen we je dit altijd vertellen. Zo weet je dat je misschien wel eens voor een dichte deur kan komen te staan omdat we naar een bevalling moesten. Als het gebeurt, dan zien we dit meestal aankomen en kunnen we een collega inschakelen die het spreekuur over komt nemen. Het is dan mogelijk dat je een verloskundige van het andere team ziet.

 

Inloopspreekuur:

Vanaf 10 juli 2019 is er in Scherpenzeel inloopspreekuur, elke woensdag van 9.00-10.00 uur. Dit is om bijvoorbeeld het hartje te luisteren van je baby, bloeddruk te laten meten of als je een korte vraag hebt.

In Woudenberg starten we met het inloopspreekuur op 1 augustus 2019. Elke donderdag van 9.00-10.00 uur.

Kijk in de agenda voor de actuele informatie voor de inloopspreekuren.

 

 

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies