Spreekuurlokaties

Kom binnen!

Onze locaties:

 

Onze cliënten wonen verspreid over verschillende dorpen. Om jullie tegemoet te komen, houden we daarom spreekuur op vier verschillende locaties. Zo komt de verloskundige naar jullie toe! We hebben twee locaties per team. Hieronder meer daarover.

Per team hebben we één hoofdlocatie, dit zijn Scherpenzeel en Woudenberg. Daarnaast houden we spreekuur in Renswoude en Maarn. Deze locaties zijn niet van onszelf en delen we met andere zorgverleners.

Wat betreft zorg zijn we op alle plekken voorzien van alles wat we nodig hebben om jullie te kunnen begeleiden. Voor wat betreft de echo’s; deze maken we enkel in Scherpenzeel.

De spreekuren worden redelijk ver van tevoren ingepland en zijn in principe onderdeel van een vast rooster. Toch komt het regelmatig voor dat er geschoven wordt met de spreekuren aangezien wij ook bijscholingen, vergaderingen en bijeenkomsten hebben. Het is dus goed mogelijk dat je op een heel andere dag of tijd terecht kunt. Je hoort dit vanzelf als je een afspraak met ons maakt.

Soms is er ook spreekuur tijdens de dienst. Dit betekent dat de verloskundige die oproepbaar is voor o.a. bevallingen, in die dienst spreekuur doet. Als je een afspraak hebt op een van deze spreekuren, zullen we je dit altijd vooraf vertellen. Mochten we weggeroepen worden voor een bevalling en er is nog tijd om een collega in te schakelen die het spreekuur overneemt, kiezen we daarvoor. Het is dan mogelijk dat je een verloskundige van het andere team ziet. 

 

Inloopspreekuur:

Op drie lokaties worden inloopspreekuren gehouden. Deze zijn bedoeld om bijvoorbeeld het hartje te luisteren van je baby, je bloeddruk te laten meten of als je een korte vraag hebt.  

Inloopspreekuur Scherpenzeel; elke woensdag van 9.00 – 10.00 uur.
Inloopspreekuur Woudenberg; elke donderdag van 9.00 – 10.00 uur.
Inloopspreekuur Renswoude; eens in de 2 weken, in de even weken op maandagavond van 19.00 – 20.00 uur

Kijk in de agenda voor de actuele informatie voor de inloopspreekuren.

Vanaf 2 juli 2020 starten we weer met de inloopspreekuren in Scherpenzeel en Woudenberg.
De maatregelen tegen het Coronavirus blijven gelden, ook tijdens de inloopspreekuren.

 

 

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies