Spreekuurlokaties

Kom binnen!

Onze locaties.

 

Onze cliënten wonen verspreid over verschillende dorpjes. Om jullie tegemoet te komen houden we daarom spreekuur op 4 verschillende locaties. Zo komt de verloskundige naar jullie toe! We hebben twee locaties per team. Hieronder meer daarover.

 

Per team hebben we één hoofdlocatie en dit zijn ook echt ruimtes van onszelf; dit zijn Scherpenzeel en Woudenberg. Daarnaast houden we spreekuur in Renswoude en Maarn. Dit zijn locaties die niet van onszelf zijn en delen we met andere disciplines zoals het consultatiebureau en laboratoria die daar de bloedafnames doen voor de huisartsen. In deze ruimten zijn we dus ook beperkt voor wat betreft de aankleding en zijn wat minder gezellig dan de hoofdlocaties.

Wat betreft zorg zijn we op alle plekken voorzien van alles wat we nodig hebben om jullie te kunnen begeleiden. Voor wat betreft de echo’s; deze maken we enkel in Scherpenzeel. Dit aangezien wij een dermate kleine praktijk zijn dat we net genoeg cliënten hebben om één apparaat te kunnen bekostigen en kwaliteit van zorg kunnen garanderen.

 

De spreekuren worden redelijk ver van te voren ingepland en zijn in principe onderdeel van een vast rooster. Toch komt het regelmatig voor dat er geschoven wordt met de spreekuren aangezien ook wij niet ontkomen aan bijscholingen, vergaderingen en bijeenkomsten van het een of ander. Het is dus goed mogelijk dat je op een heel andere dag of tijd terecht kunt. Je hoort dit vanzelf als je een afspraak met ons maakt.

Per team hebben we per week ook 2 uur spreekuur tijdens de dienst. Dit betekent dat de verloskundige die oproepbaar is voor o.a. bevallingen, in die dienst 2 uurtjes spreekuur doet. Als je een afspraak hebt op een van deze spreekuren, zullen we je dit altijd vertellen. Zo weet je dat je misschien wel eens voor een dichte deur kan komen te staan omdat we naar een bevalling moesten. Als het gebeurt, dan zien we dit meestal aankomen en kunnen we een collega inschakelen die het spreekuur over komt nemen. Het is dan mogelijk dat je een verloskundige van het andere team ziet. Heel soms worden we gebeld door iemand die overvallen wordt door persdrang, dan laten we uiteraard alles uit ons handen vallen en doen de deur achter ons dicht, dan sta jij helaas voor een dichte deur. Ga dan vooral lekker naar huis, we bellen je zo snel mogelijk, soms de volgende dag, om een nieuwe afspraak te maken. Wil je dit kleine risico liever niet lopen, dan kun je beter een afspraak plannen tijdens de gewone spreekuren.

 

Om je een idee te geven wanneer we waar spreekuur houden (Let op, dit is een indicatie. Er wordt wel eens van deze dagen afgeweken!):

Echospreekuur: Eerstelijnscentrum het Foort, Vijverlaan 4i Scherpenzeel

De echo’s worden gemaakt door Miriam van der Weijden (verloskundige team Woudenberg) en Patricia Bult (verloskundige team Scherpenzeel)

Deze spreekuren wisselen per week. We streven er zoveel mogelijk naar de echo’s in te plannen bij de verloskundige van je eigen team.

Regulier spreekuur Scherpenzeel: Eerstelijnscentrum het Foort, Vijverlaan 4i

dinsdag 08.00- 13.00 (oneven weken tot 16.00)

woensdag 09.00-12.00 (even weken)

woensdag 19.00-21.00 (oneven weken en tijdens de dienst)

donderdag 09.00-12.00

donderdag 15.30-17.30 (even weken en tijdens de dienst)

Regulier spreekuur Renswoude: Gezondheidscentrum de Taets, Vendelier 16

dinsdag 13.30-16.00

Regulier spreekuur Woudenberg: Dorpsstraat 3

maandag of dinsdag 08.00-12.00

dinsdag 19.00-21.00 (tijdens de dienst)

donderdag 09.00-12.30 en 15.00-16.00

Regulier spreekuur Maarn: Gezondheidscentrum Maarn, Raadhuislaan 3

maandag 11.00-13.00 (even weken)

woensdag 11.00-13.00 (oneven weken)

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies