Verloskundigenpraktijk de Vallei; Wie zijn wij

Even voorstellen!

Verloskundigenpraktijk De Vallei is een maatschap van Patricia Bult en Miriam van der Weijden. In 1997 heeft Patricia de praktijk opgericht en in 2005 is Miriam de praktijk komen versterken, al gauw vormden ze samen een maatschap. In al die jaren heeft de praktijk zich ontwikkeld tot een moderne praktijk die met z’n tijd meegaat, kijkt naar wat jij wenst en nodig hebt en naast verloskundige zorg een aantal extra’s biedt.

Ons team bestaat uit 5 verloskundigen en 2 assistentes.  

We vinden het belangrijk om een vinger aan de pols te houden wat betreft jullie wensen. In de afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld cliëntenpanels opgezet waarbij zwangeren meedenken met wat er verbeterd kan worden. In 2014 is bijvoorbeeld naar aanleiding van zo’n panel het roer omgegooid en koos De Vallei ervoor om in twee teams te gaan werken. Daarnaast vragen we met een enquête naar jullie ervaringen met onze praktijk en eventuele verbeterpunten.  

Op deze manier blijft verloskundigenpraktijk De Vallei in ontwikkeling. 

Lees op de volgende pagina’s meer over wie we zijn, wat onze visie is, wat we bieden en nog meer. 

Op de foto van links naar rechts;
Patricia (Verloskundige)     Evelyn (assistente)     Margreet (assistente)     Marieke (assistente)     Miriam (verloskundige)     Assia (verloskundige)   Jorine (verloskundige) en Lisanne (verloskundige)

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies