Assistentes

Even voorstellen!

 

Wij zijn de assistentes van De Vallei. Een gezellig team! Op deze pagina stellen we onszelf persoonlijk aan je voor.

 

Onze assistentes zijn onmisbaar! Ze nemen ons ontzettend veel werk uit handen waardoor wij ons kunnen richten op jullie tijdens het spreekuur, de kraambedbezoekjes en je bevalling. Ze plannen jullie afspraken, leggen formulieren klaar voor het spreekuur, houden de voorraad op peil, zorgen voor gevulde printers, etc, etc… Wat zouden we zonder ze moeten!

 

In deze bijzondere periode in jullie leven hopen we jullie bij te staan met raad en daad. We doen dit werk omdat we het geweldig vinden! Niets mooiers dan geboortezorg!

Margreet van Wolfswinkel

Praktijkassistente

Mijn naam is Margreet van Wolfswinkel. Getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Sinds 1 mei 2011 werk ik in deze praktijk als assistente met ontzettend veel plezier! Hiervoor heb ik een aantal jaar in de kraamzorg gewerkt.
Aanvankelijk ben ik bij de Vallei gestart met een klein aantal uren, maar dat is al snel uitgebreid. Ik werk samen met mijn collega Marieke en vanaf 1 maart 2021 ook met Evelyn en werken we 4 dagen per week in de praktijk. De ene week werk ik op maandag, dinsdag en donderdag, de andere week op maandag en dinsdag.
Het persoonlijke contact met aanstaande ouders in deze bijzondere fase van hun leven, het afwisselende werk en de fijne collega’s maken voor mij dit werk erg waardevol. Ik hoop dat ik dit werk nog heel lang mag doen en jullie een warm welkom mag geven in onze praktijk!
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Marieke van Dijk

praktijkassistente

Graag stel ik me aan jullie voor; mijn naam is Marieke van Dijk.
Ik woon in Scherpenzeel.
Getrouwd en moeder van 3 zoons, Guido, Sten en Rowen.
Sinds 1 juni 2018 ben ik werkzaam als praktijkassistente.
Met enthousiasme maak ik deel uit van een heel leuk team.
Het is een veelzijdige & afwisselende baan, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.
2 afwisselende dagen per week zult u mij aantreffen in Scherpenzeel of in Woudenberg.
Ik wens jullie een hele mooie tijd toe bij ons op de praktijk.

 

Evelyn van Klaveren

Assistente

Mijn naam is Evelyn van Klaveren, getrouwd met Leo en moeder van een actief gezin van 1 zoon en 4 dochters in de leeftijd van 12 tot 26 jaar waarvan er nog twee thuis wonen. En inmiddels alweer bijna 5 jaar mag ik ook de eretitel van ‘oma’ dragen. Een mooie en verantwoordelijke taak met de nodige uitdagingen.

Ik heb de opleiding MBO-Verzorgende gedaan met als droom kraamverzorgster te worden. Toen we kinderen kregen was het moederschap mijn 1e prioriteit: in de tijd van een opgroeiend gezin heb ik 13 jaar als administratief medewerkster gewerkt. Maar toen ik in 2010 de kans kreeg ben ik in de kraamzorg gaan werken als partus assistente, omdat daar toch mijn hart ligt. Een partus assistente helpt alleen tijdens de bevalling in de avond- en nachtelijke uren.

Door overnames en fusies voelde ik me steeds minder thuis bij de organisatie, en toen we dan ook in het voorjaar van 2017 verhuisden naar De Klomp kreeg ik daar de kans samen met mijn dochter een paardenpension op te zetten. Dat staat nu min of meer en samen met drie van onze dochters blijf ik daarbij betrokken, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ben ik ook weer gaan kijken naar mogelijkheden om mijn hart te volgen.

Vanaf 1 maart 2021 mag ik me praktijkassistente van Verloskundigenpraktijk “De Vallei” noemen. Een nieuwe uitdaging, waarin ik mijn hart weer heb laten spreken namelijk: ‘alle zorg rondom de geboorte’ die ik dan ook graag met beide handen aanneem.

Nieuw leven blijft voor mij telkens weer een wonder en is het waard om vanaf het prilste begin met zorg omringd te worden. En daarin mag ik nu deelgenoot zijn van deze voor jullie bijzondere gebeurtenis.

Ik kijk er naar uit om in de praktijk een schakeltje te mogen zijn in het hele proces rond de organisatie van alle zorg rondom nieuw leven met fijne collega’s.
Het lijkt me leuk om jullie te spreken of te ontmoeten!