Assistentes

Even voorstellen!

 

Wij zijn de assistentes van De Vallei. Een gezellig duo! Op deze pagina stellen we onszelf persoonlijk aan je voor.

 

Onze assistentes zijn onmisbaar! Ze nemen ons ontzettend veel werk uit handen waardoor wij ons kunnen richten op jullie tijdens het spreekuur, de kraambedbezoekjes en je bevalling. Ze plannen jullie afspraken, leggen formulieren klaar voor het spreekuur, houden de voorraad op peil, zorgen voor gevulde printers, etc, etc… Wat zouden we zonder ze moeten!

 

In deze bijzondere periode in jullie leven hopen we jullie bij te staan met raad en daad. We doen dit werk omdat we het geweldig vinden! Niets mooiers dan geboortezorg!

Margreet van Wolfswinkel

Praktijkassistente

Mijn naam is Margreet van Wolfswinkel. Getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Sinds mei 2011 werk ik in deze praktijk als assistente met ontzettend veel plezier! Hiervoor heb ik een aantal jaar in de kraamzorg gewerkt.
Aanvankelijk ben ik bij de Vallei gestart met een klein aantal uren, maar dat is al snel uitgebreid. Ik werk samen met mijn collega Marieke en werken we 4 dagen per week in de praktijk. De ene week werk ik op maandag, woensdag en donderdag, de andere week op maandag en woensdag. Vanaf 1 januari 2019 zijn mijn taken uitgebreid en ben ik “praktijkmanager”. Een mooie nieuwe uitdaging die me nog meer voldoening geeft.
Het persoonlijke contact met aanstaande ouders in deze bijzondere fase van hun leven , het afwisselende werk en de fijne collega’s maken voor mij dit werk erg waardevol. Ik hoop dat ik dit werk nog heel lang mag doen en jullie een warm welkom mag geven in onze praktijk!
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Marieke van Dijk

praktijkassistente

Sinds mei 2018 ben ik regelmatig te zien in de praktijk als assistente.
Vanaf 1 december werk is samen met Margreet als assistente.

Ik ben woonachtig in Scherpenzeel, getrouwd, moeder van 3 boys en ik kijk er naar uit jullie in je zwangerschap te ontmoeten.