Team Scherpenzeel

Even voorstellen!

 

Wij zijn Team Scherpenzeel. Een team van 2 enthousiaste verloskundigen! Op deze pagina stellen we onszelf persoonlijk aan je voor.

Momenteel werkt Assia als waarneemster voor beide teams

Team Scherpenzeel verzorgt de dorpen Scherpenzeel, Renswoude, Overberg, De Glind en het buitengebied.

 

In deze bijzondere periode in jullie leven hopen we jullie bij te staan met raad en daad. We doen dit werk omdat we het geweldig vinden! Niets mooiers dan geboortezorg!

Patricia Bult

Verloskundige, echoscopiste en aromatherapeute

In september 1997 ben ik in Scherpenzeel solo begonnen als verloskundige, een heel avontuur. Nadat ik zelf bevallen was van een zoon heb ik met verschillende waarneemsters de praktijk voortgezet. Miriam is er als maat bijgekomen en inmiddels is de praktijk flink gegroeid en zijn we met 5 verloskundigen en 2 assistentes. Ook heeft Tiemen er 3 broers bij gekregen Jelle, Douwe en Jitse en is ons gezin compleet. De visie waar ik mee begon is door het werken in twee teams weer terug waardoor ik met heel veel plezier werk en gezin kan combineren.

Jorine Veldman

Verloskundige

Mijn naam is Jorine Veldman. Toen ik 12 jaar was wist ik het al heel zeker: Ik wordt verloskundige! Na de opleiding heb ik in verschillende praktijken gewerkt, waaronder Scherpenzeel. Vanaf 2011 heb ik hier regelmatig waargenomen en inmiddels heb ik hier mijn plekje gevonden. Ik vind het mooi om hier te werken, omdat er veel tijd en aandacht is voor jullie; de (aanstaande) ouders. Iedere dag geniet ik weer van dat ik dit prachtige beroep. Het blijft keer op keer prachtig om een bijdrage te mogen leveren aan een heel bijzondere periode in jullie leven. Ik hoop snel kennis met jullie te maken!

Assia El Fakiri

Verloskundige

Ik ben Assia El Fakiri, geboren en getogen in Eindhoven.
Sinds september 2017 werk ik met heel veel plezier als verloskundige hier in de praktijk.
Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt en besloten het zuiden achter me te laten en in deze ontzettend leuke praktijk werkzaam te blijven.
Ik blijf werken voor zowel Team Woudenberg als Team Scherpenzeel. Ik kijk ernaar uit om degenen die ik nog niet eerder gezien heb te ontmoeten en jullie allen te begeleiden en bij te staan in deze bijzondere periode.