Team Woudenberg

Even voorstellen!

 

Wij zijn Team Woudenberg. Een team van 2 enthousiaste verloskundigen! Op deze pagina stellen we onszelf persoonlijk aan je voor.

Momenteel werkt Assia als waarneemster voor beide teams

 

Team Woudenberg verzorgt de dorpen Woudenberg, Maarsbergen, Maarn en het buitengebied.

 

In deze bijzondere periode in jullie leven hopen we jullie bij te staan met raad en daad. We doen dit werk omdat we het geweldig vinden! Niets mooiers dan geboortezorg!

Miriam van der Weijden BIG nr. 59058041503

verloskundige en echoscopiste

Ik ben Miriam

In 2002 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw. Ik heb een tijdje in verschillende praktijken waargenomen en sinds 2005 werk ik met veel plezier in deze prachtige omgeving. Ik hou van wandelen, natuur, lekker eten, sneeuw, de zon, humor en in de tuin bezig zijn. Waar ik ook erg van geniet is jullie ouders zien worden, of dat nu voor de eerste of de vijfde keer is. Ik geniet van het delen van de kennis die ik daarover heb en zie dit als mijn bijdrage aan een mooiere wereld. Ik vind het elke keer weer bijzonder jullie een beetje te leren kennen en deze bijzondere tijd in jullie leven te mogen meelopen. Bij de geboorte van een baby zijn is magisch, de wereld staat even stil.

Er is geen enkel vak wat zo bijzonder en veelzijdig is als de mijne!

Lisanne van de Munt BIG nr. 39925122303

Verloskundige

Aangenaam!
Ik ben Lisanne van de Munt. Sinds oktober 2018 beoefen ik met veel plezier het beroep als verloskundige in team Woudenberg. Ik vind het een voorrecht dat ik iedere keer weer aanstaande ouders mag begeleiden tijdens een bijzondere periode van het leven. Een periode waarin jullie ook voor diverse keuzes komen te staan. Hier hoop ik jullie dan ook zoveel mogelijk bij te kunnen helpen, door de zorg te geven die bij jullie past. Het fijne aan werken in deze praktijk is dan ook dat er voldoende tijd en ruimte is om dit aan jullie te geven.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en samen te ontdekken hoe jullie het beste door de zwangerschap, bevalling en kraambed heen begeleid kunnen worden!

Assia El Fakiri BIG nr. 09922616603

Verloskundige

Ik ben Assia El Fakiri, geboren en getogen in Eindhoven.
Sinds september 2017 werk ik met heel veel plezier als verloskundige hier in de praktijk.
Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt en besloten het zuiden achter me te laten en in deze ontzettend leuke praktijk werkzaam te blijven.
Ik blijf werken voor zowel Team Woudenberg als Team Scherpenzeel. Ik kijk ernaar uit om degenen die ik nog niet eerder gezien heb te ontmoeten en jullie allen te begeleiden en bij te staan in deze bijzondere periode.