Visie

waar staan wij voor?

Onze visie

 

“Groeien in vertrouwen, dat bevalt goed.”
We hebben ruime tijd voor de cliënt en haar partner en stemmen de zorg af op de individuele behoefte.

 

Wat is een visie?

“de visie zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [‘vizi] Verbuigingen:   visie|s (meerv.) weloverwogen mening over een zaak en hoe zich die zou moeten ontwikkelen Voorbeelden:   `een visie op iets hebben`, `toekomstvisie`, `Ik ben het niet eens met die visie.`, `een…”

“Een visie definieert het bestaansrecht en identiteit van een organisatie. Door middel van je visie geef je aan wie je bent, wat je doet en wat je wil bereiken”

 

Waarom een visie?

Ook wij als praktijk hebben een doel, een missie, een kijk op geboortezorg en een mening over hoe wij de zorg voor onze cliënten willen vormgeven. Deze kijk of mening, hebben wij verwoord in onze visie zoals je hier bovenaan kunt lezen. Het is goed om als organisatie een visie te hebben. Een visie geeft namelijk richting, het helpt je alles wat je doet en onderneemt af te stemmen op datgene waar je voor staat en waar je naartoe wilt.

Zo zijn “tijd, aandacht, begrip, luisteren, persoonlijk, professioneel, individuele behoefte, uniek, …” een aantal kernwoorden waarin wij onszelf herkennen en waar wij ons sterk voor willen maken.

Wij hopen dat jullie dit bij ons zullen ervaren.

Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze in 2 teams en klik hier voor hoe we bovenstaande in praktijk brengen.

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies