Werkwijze teams

goed geregeld!

Waarom twee teams?

 

Wij werken in twee teams om jullie onverdeelde aandacht te kunnen geven, jullie goed te leren kennen en jullie ons. We zijn een maatschap van twee verloskundigen; Patricia Bult en Miriam van der Weijden. We worden versterkt door drie vaste verloskundigen; Jorine Veldman, Lisanne van de Munt en Assia El Fakiri.

 

De twee teams:

Team Scherpenzeel voor Scherpenzeel, Renswoude, Overberg en de randgebieden.
Team Woudenberg voor Woudenberg, Maarsbergen en Maarn en de randgebieden. Zie hiervoor ook de pagina over ons werkgebied.

Team Scherpenzeel:

  • Patricia Bult
  • Jorine Veldman
  • Assia El Fakiri

 Team Woudenberg:

  • Miriam van der Weijden
  • Lisanne van de Munt
  • Assia El Fakiri

Zoals je ziet versterkt Assia El Fakiri zowel team Scherpenzeel als team Woudenberg. Kijk hier om de pagina te bekijken waar wij onszelf voorstellen.

 

Werken in twee teams;

Ons streven is dat iedere zwangere twee (soms drie) vaste verloskundigen ziet tijdens haar zwangerschap. Dit lukt niet altijd door vakanties of omdat jullie bijvoorbeeld  kiezen voor een dag waarop niet een van je eigen verloskundigen de echo’s maakt. 

Uit onderzoek blijkt dat het tijdens de bevalling niet uitmaakt door wie je begeleidt wordt, als er maar goed voor je gezorgd wordt! We weten uit ervaring dat vrouwen die voor de eerste keer bevallen daar vooraf vaak anders over denken, dus hebben we onze diensten zo verdeeld dat je 85% kans maakt om bij een van je eigen verloskundigen te bevallen. 

Door de week hebben 2 verloskundigen tegelijkertijd dienst, een van team Scherpenzeel en een van team Woudenberg. Zo kunnen we elkaar helpen als er meerdere cliënten tegelijkertijd bevallen. In het weekend, (vrijdagmiddag tot maandagochtend) heeft één van de verloskundigen dienst en één achterwacht (Achterwacht betekend vrij, maar in de buurt blijven voor het geval er meerdere cliënten tegelijkertijd bevallen). Kijk in de agenda als je wilt weten wie er dienst heeft in de weekenden.

 

Grootte van de praktijk;

 In onze praktijk bevallen gemiddeld dertig cliënten per maand voor beide teams. Dat is voor een gemiddelde verloskundigenpraktijk een goed te behappen aantal. We vinden het belangrijk dat er rust is voor jou als zwangere en daarom doen we bij een eventuele gelijktijdige bevalling een beroep op het andere team. Ook in het weekend doen we laagdrempelig een beroep op onze achterwacht om dezelfde zorg in het weekend als doordeweeks te kunnen garanderen. 

Goed geregeld dus!! 

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies