Evelyn, vanaf 1 maart onze 3e assistente

Graag stellen we je voor aan Evelyn, onze 3e assistente. Zij versterkt vanaf 1 maart ons team. De komende periode zal zij ingewerkt worden en kan je met haar kennismaken op de praktijk.

 

Mijn naam is Evelyn van Klaveren, getrouwd met Leo en moeder van een actief gezin van 1 zoon en 4 dochters in de leeftijd van 12 tot 26 jaar waarvan er nog twee thuis wonen. En inmiddels alweer bijna 5 jaar mag ik ook de eretitel van ‘oma’ dragen. Een mooie en verantwoordelijke taak met de nodige uitdagingen.

Ik heb de opleiding MBO-Verzorgende gedaan met als droom kraamverzorgster te worden. Toen we kinderen kregen was het moederschap mijn 1e prioriteit: in de tijd van een opgroeiend gezin heb ik 13 jaar als administratief medewerkster gewerkt. Maar toen ik in 2010 de kans kreeg ben ik in de kraamzorg gaan werken als partus assistente, omdat daar toch mijn hart ligt. Een partus assistente helpt alleen tijdens de bevalling in de avond- en nachtelijke uren.

Door overnames en fusies voelde ik me steeds minder thuis bij de organisatie, en toen we dan ook in het voorjaar van 2017 verhuisden naar De Klomp kreeg ik daar de kans samen met mijn dochter een paardenpension op te zetten. Dat staat nu min of meer en samen met drie van onze dochters blijf ik daarbij betrokken, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ben ik ook weer gaan kijken naar mogelijkheden om mijn hart te volgen.

Vanaf 1 maart 2021 mag ik me praktijkassistente van Verloskundigenpraktijk “De Vallei” noemen. Een nieuwe uitdaging, waarin ik mijn hart weer heb laten spreken namelijk: ‘alle zorg rondom de geboorte’ die ik dan ook graag met beide handen aanneem.

Nieuw leven blijft voor mij telkens weer een wonder en is het waard om vanaf het prilste begin met zorg omringd te worden. En daarin mag ik nu deelgenoot zijn van deze voor jullie bijzondere gebeurtenis.

Ik kijk er naar uit om in de praktijk een schakeltje te mogen zijn in het hele proces rond de organisatie van alle zorg rondom nieuw leven met fijne collega’s.
Het lijkt me leuk om jullie te spreken of te ontmoeten!