REBOZO-massage

Sinds kort vindt je in onze goodiebag  ook een kortingsbon van Beauty en Brows. Je kunt bij haar terecht voor fijne, ontspannen behandelingen. Waaronder Rebozo massage.

Iets wat je als aanstaande ouders in de zwangerschap, maar ook bij de bevalling en daarna samen kunt doen is Rebozo massage.

Wat is de Rebozo Massage nou precies en wat kan het voor jou doen tijdens jouw zwangerschap?

Een Rebozo (ook wel Peraya genoemd) is een traditioneel doek uit Midden-en Zuid Amerika en wordt voornamelijk gebruikt als draagdoek voor baby’s en kinderen. Het is een speciale doek van katoen van ongeveer 2,5 tot 3,5 meter lang en 65 tot 90 cm breed.

In Mexico en Guatamala wordt een Rebozo ook gebruikt als sjaal, buikband (ter ondersteuning tijdens de zwangerschap), hoofdband,  draagdoek voor het dragen van baby’s en kinderen en massagedoek om iedereen mee te masseren.

Een Rebozo Massage kan aan iedereen worden gegeven, van kind tot volwassene. Door de bewegingen, het wiegen en het schudden, is het een zeer aangename manier om spanningen in het lichaam los te laten. In alle opzichten wordt er gebruik gemaakt van de zwaartekracht. De Rebozo massage is uitvoerbaar tijdens de gehele periode van de zwangerschap. De baby wordt door de massage mee bewogen, wat zich vaak uit in een tevreden en ontspannen baby in de buik. Ook in de kraamtijd of de eerste weken na de bevalling wordt de massage toegepast als er geen complicaties zijn. Kortom, het is een zeer laagdrempelige, ontspannende massage voor iedereen. Degene die gemasseerd wordt houdt de kleding aan en voor de masseur is het doek een verlengstuk van de handen.

Nieuwsgierig geworden?

Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Beauty en Brows