Jouw traject / Onze zorg

“Jouw traject / Onze zorg”

 

Wat bedoelen we hier nu precies mee?
Zoals je op de homepagina kunt lezen geloven wij in persoonlijke begeleiding afgestemd op de zwangere en haar partner en is onze visie: “groeien in vertrouwen, dat bevalt goed”.

 

Iedere zwangere en iedere situatie is uniek

We zien de zwangerschap, geboorte en kraamtijd als een bijzondere periode waarin elke zwangere en elke situatie uniek is. Elke situatie en elke zwangere heeft haar eigen persoonlijke benadering nodig. Naast deze benadering zijn er een aantal vaak voorkomende situaties waarin we met verschillende zorgverleners op basis van wetenschappelijk onderzoek hebben nagedacht over een zo goed mogelijke benadering daarvan zodat iedereen gebruik kan maken van dezelfde kwalitatief hoogwaardige zorg en niemand deze zorg misloopt. Ook hebben we gekeken naar zorg waarbij meerdere zorgverleners betrokken zijn om deze zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten.

Het kan dus zijn dat je als zwangere en partner in een situatie komt waarbij we in de regio goed hebben nagedacht over hoe met deze situatie om te gaan en daarvoor in principe die werkafspraak of dat protocol zullen hanteren. In de meeste gevallen zal het volgen van dat protocol of werkafspraak het beste zijn, maar niet altijd. In die gevallen waarin je je niet kan vinden in de zorg die we te bieden hebben zullen we samen kijken naar zorg op maat.

 

 

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies