Ongerust

af en toe heb je z’n moment!

Bezorgd, ongerust?

 

Zorgen?
Er kunnen in de zwangerschap allerlei dingen zijn waar je je zorgen om maakt. De meeste vrouwen maken zich wat sneller zorgen dan anders en dat is ook logisch, want je hebt nu niet alleen de verantwoordelijkheid voor jezelf, maar ook voor je kindje dat in je groeit.

 

Het is niet verkeerd als je je wat sneller zorgen maakt, dit maakt dat je alert bent en goed op jezelf en je kindje let. Als je je ergens zorgen over maakt, dan mag je altijd contact met ons opnemen via het spoednummer van je eigen team. Dan krijg je direct een van onze verloskundigen aan de lijn en kunnen we je hopelijk geruststellen, tips geven of het een en ander controleren. Als het nodig is om je te zien, dan laten we je hiervoor soms naar de praktijk komen, andere keren is het handiger dat wij bij jou thuis langskomen.

Op de volgende pagina’s hebben we geprobeerd al veel vragen te beantwoorden en daarmee mogelijke zorgen weg te nemen. Ook leggen we uit over welke dingen je ons zéker moet bellen.

Onthoud in ieder geval dat het niet nodig is om met onzekerheid te blijven zitten, we staan je graag ter zijde met raad en daad!

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden? Wij staan je graag bij met advies