Contact

Contact

Praktische vragen
Als je een praktische vraag hebt; je wilt bijvoorbeeld je afspraak verzetten, je werkgever vraagt om een zwangerschapsverklaring, of je wilt je graag aanmelden voor een informatieavond, dan kun je ons uiteraard telefonisch benaderen op het algemene nummer of gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Onze assistentes helpen je op weg. Onze assistentes weten een hoop en kunnen je waarschijnlijk een heel eind op weg helpen, maar zijn niet verantwoordelijk voor zorginhoudelijke vragen. Hieronder leggen we dat verder uit.

Zorginhoudelijke vragen
Heb je zorginhoudelijke vragen of ben je ergens ongerust over, dan vinden we het fijn als je ons belt op het 06-nummer van het betreffende team, dan kan de dienstdoende verloskundige je direct te woord staan, hopelijk gerust stellen, maar indien nodig verder onderzoek doen naar wat er aan de hand is. Onze assistentes zijn er speciaal om ons en jullie vooral praktisch te ondersteunen. Wij als verloskundigen zijn er om jou als zwangere te helpen, te informeren, gerust te stellen en bij te staan en antwoord te geven op al je vragen over de zwangerschap, bevalling en kraambed. We hopen dat je dus geen drempel ervaart om ons zelf even te bellen als je ergens mee zit.

Spoed?
Bij spoed of als je je ergens ongerust over maakt, willen we graag dat je ons belt op een van onderstaande nummers:

"*" geeft vereiste velden aan

Updates

Ontdek wat er gebeurt binnen Verloskundigen de Vallei

Jubileummarkt 25-jarig bestaan

22 juli organiseren we voor jullie een leuke markt ter ere van het 25-jarig jubileum van onze praktijk. Deze markt wordt gehouden bij hotel Schimmel in Woudenberg op vrijdag 22 […]

Lees artikel

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden?
Wij staan je graag bij met advies!

Contact opnemen